Активайз Оксиплюс

Активайз Оксиплюс

FitLine Activize Oxyplus. Пълен комплекс "Б" витамини. Максимум енергия и концентрация.


Описание

Фитлайн Активайз Оксиплюс 175гр. / FitLine Activize Oxyplus 175g.

 

Активайз Оксиплюс представлява лиофилизиран прахообразен продукт от 100 % натурални съставки (плодове и зеленчуци). Особено подходящ е за учащи, студенти и хора, които се нуждаят от продължителна концентрация. Дава повече енергия и по-бързо и по-добре снабдява клетките с кислород. За повече енергия, по-добре концентрация и дееспособност. За стимулиране, ободряване и освежаване.

 

Активайз Оксиплюс осигурява точно тези хранителни вещества, от които нашият организъм се нуждае, за да генерира енергия. Чрез него се доставят всички витамини от групата В, които обезпечават по-добрия метаболизъм, а това е предпоставка за по-пълното усвояване на въглехидратите. Така се повишава дееспособността и концентрацията на организма.

 

 

Арт. № 708002

Патентован - № ЕР 1293133

 

Състав

FitLine Activize Oxyplus съдържа: гроздова захар, гуарана на прах, червено цвекло на прах, витамин С, ниацин, кафяви морски водорасли на прах, стевия (естествен подсладител), пантотенат, биотин, витамини В1, В2, В6 и В12, фолиева киселина.

 

Съставките са напълно безвредни и нетоксични. 100%  негенномодифицирани и без странични неблагоприятни ефекти.

 

ОПАКОВКА

175 гр. на прах. Лиофилизиран прахообразен продукт.

 

 

        

Действие

Съдържащите се във Fitline Activize Oxyplus качествени естествени компоненти поддържат оптималното състояние на клетките, а благодарение на NTC (Nutrient Transport Concept)® технологията се снабдяват по-бързо и пълноценно с кислород. Силният антиоксидант витамин С подсилва имунната система. Продуктът е предназначен за стимулиране, ободряване и освежаване на организма, а редовната му употреба гарантира по-добри спортни постижения.

 

  -  за получаване на енергия от храната чрез по-доброто изгаряне на въглехидратите;
  -  съдържа морски кафяви водорасли;
  -  за по-бързо и по-добро снабдяване на клетките с кислород (чрез технологията NTC), за по-добра концентрация и дееспособност, за стимулиране, ободряване и освежаване;
  -  доставя на организма всички витамини от група “В”, за по-добра концентрация и дееспособност
с витамин С, антиоксидант – за подобряване на имунната система;
  -  натуралните му съставки са по- ефективни и по-качествени от синтетичните витамини
с естествен подсладител стевия;
  -  NTC осигурява най-високата биоусвояемост;
  -  2 патента.

 

Употреба

Дозировка:

 

от 1 до 3 пъти на ден по 1 мерителна лъжичка се разбърква в 30мл. студена вода до пълното му разтваряне.

 

Препоръчителната дневна доза да не се надвишава! Не е подходящ за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

 

Цена - 69,00 лв. с ДДС

поръчайте   свържете се с нас* Продуктите на PM Interantional AG, предлагани от Natural Energy, са натурални храни, дар от Природата, оказващи благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.


Всички продукти

уеб дизайн

Design by nickisix Powered by webfashion.bg