Клетъчна енергия

Клетъчна енергия

Мигновена храна за по-бърз ефект. Лесноусвоим вариант на CoQ10


Описание

Клетъчна Енергия / AquaSource Cell Power

 

Клетъчна енергия е инстантната форма (с мигновен ефект) на Коензим CoQ10. Ефектът е предимно върху сърцето, мускулната сила, работоспособността и потентността. Продуктът много бързо зарежда с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки преминават в кръвта и са на разположение на клетките. Ето защо той е най-подходящ в случаи, когато бързината на действие е от най-голямо значение.

Подобно на други продукти за мигновено хранене на Аквасорс Клетъчна енергия използва средата под езика за осигуряване на оптимално усвояване и ефективност на хранителните вещества. Тази част от устната кухина изобилства от кръвоносни съдове и улеснява усвояването на ценните хранителни вещества. Това означава, че избягвайки нормалния храносмилателен процес, въздействието на хранителните вещества се усеща минути след приемане на продукта. Разтворимостта на мазнините, съотношението pH и размерът на частиците са трите ключови фактора за движението и усвояването на биохимически вещества от организма. Основната формула на продукта Клетъчна енергия е разработена в пълно съотвествие с тях. Ако имате проблем с преглъщането на таблети или капсули, ако желаете по-бърз ефект – решението е инстантна храна Клетъчна енергия.

Състав

Клетъчна Енергия съдържа:

 

     » Коензим Q10 /CoQ10/

     » Водорасли АФА

     » Свързващ агент

 

Към основните съставки са добавени изсушени зеленчуци (цвекло, моркови, аспержи и спанак) в безглутенова основа от оризово брашно и витамин С, има приятен естествен портокалов аромат.

Съставките са напълно безвредни и нетоксични. 100% негенномодифицирани и без странични неблагоприятни ефекти. Не съдържат добавена захар или изкуствени подсладители! 

 

ОПАКОВКА

25 грама прах /инстантна прахообразна форма/+ мерителна лъжичка

 

 

Анализ на Клетъчна Енергия:

1 грам (2,5 мерителни лъжички) Слънчева Енергия съдържат: 

Коензим Q10 /CoQ10/

12,5 mg

Водорасли АФА

20 mg

Свързващ агент /кафяво оризово брашно, витамин С (аскорбинова к-на), цвекло, портокал, портокалов аромат, аспержи, спанак и морков.

 

Действие

Клетъчна Енергия/Aqua Source Cell Power – основни ползи:

 

     » При настинки и грип, в комбинация със Слънчена енергия, помага на имунната система да се справи с бактериите и вирусите;

     » По време на раждане предпазва матката от изтощаване и дава сили на родилката;

     » Преди и след операции подкрепя сърцето и имунната система и намалява риска от усложнения и инфекции;

     » Коензим Q10 е много важен за здравето на сърцето;

     » При спорт, туризъм и състезания Клетъчна Енергия осигурява бърз прилив на сили;

     » Приеман преди секс увеличава потентността на мъжете.

 

С цел постигане на най-добър положителен ефект върху черния дроб за предпочитане е вместо Клетъчна Енергия да се приема Коензим CoQ10  на капсули в комбинация с Комплекс есенциални мастни киселини.

 

Основни предимства:

     » Усвоява се бързо и ефективно;

     » Съдържа единствено естествено произведен CoQ10;

     » Поради по-добрата усвоимост необходимите количества са много по-малки отколкото при капсулите Коензим Q10;

     » Има добра разтворимост, балансирано pH и лесни за поглъщане частици;

     » Съдържа допълнително количество витамин C ;

     » Не съдържа добавена захар;

     » За приема не е необходимо да имате под ръка вода, тъй като прахът се разтваря под езика;

     » Има компактна опаковка, която може винаги да бъде с Вас.

 

За повече информация – виж Коензим CoQ10 .

Употреба

Дозировка:

 

Клетъчна Енергия е удобен за употреба продукт. Дозира се лесно с помощта на приложената в опаковката мерителна лъжичка.

 

Мигновенната храна, каквато е и Клетъчна Енергия не се гълта, а се държи под езика в устата до пълното й разтопяване. Усвоява се за секунди и достига директно в кръвта, като заобикаля типичния път за усвояване – уста стомах черва черен дроб сърце клетки.

Пътят, който Клетъчна Енергия изминава е само – уста сърце клетки.

Това го прави и много по-ефективен за по-кратко време и когато се търси бърз ефект.

 

За профилактика: приемайте 2 пъти по 1 равна мерителна лъжичка на ден, като за най-добри резултати задържайте праха около 30-60 секунди под езика до пълното му разтваряне. /1 грам = 2.5 мерителни лъжички/

При необходимост приеманото количество може да се увеличи.

Една опаковка от 25 гр. е достатъчна за 25-дневен прием, при употреба 2 пъти дневно по 1 равна мерителна лъжичка. Това количество Ви осигурява около 20-25 mg  CoQ10 дневно.

 

Продуктът съдържа естествени съставки, в резултат на което понякога могат да се наблюдават различия по отношение на вкус, структура, плътност и цвят.

 

Мигновената храна Клетъчна Енергия съчетава мощна енергия за клетките и комбинация от витамини и минерали с доказана ефективност и предлага бърз и естествен източник за зареждане на организма с енергия. Консумирането на тази хранителна добавка от спортисти, от хора, ангажирани в трудовото ежедневие и за всекидневно поддържане на добро здраве осигурява добра основа за повишена жизненост в този силно динамичен и натоварен свят.

 

За още препоръки – виж Коензим CoQ10.

 

Вижте приложенията


Цена - 39.00 лв. с ДДС

поръчайте   свържете се с нас* Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.

 

Всички продукти

уеб дизайн

Design by nickisix Powered by webfashion.bg