Коензим Q10

Коензим Q10

CoQ10 - Ключът към живота при сърдечно-съдови проблеми, хронична умора и стрес.


Описание

Коензим Q10 комплекс с хром пиколинат и АФА /AquaSource CoQ10 Complex with Chromium & Algae

 

Коензим Q10 (CoQ10) е естествен антиоксидант -  важна съставка в производството на енергия в организма, както и за нормалната обмяна на мазнините и енергията. Коензимите са важни участници в много жизненоважни химически реакции, протичащи в тялото ни. Тези химически реакции преобразуват храната в необходимата на клетките енергия за да растат, да се делят, да подпомагат растежа при децата и възстановяването на тъканите - при възрастните. Те, също така, позволяват на телата ни бързо да набавят необходимите имунни клетки, които да се борят с инфекциите, когато е необходимо.

 

CoQ10 е актуален във всички страни с висока здравна култура. Благотворните му ефекти са много – заздравява сърдечния мускул, увеличава работоспособността, подобрява възпалени венци, укрепва имунната система, повишава мъжката потентност, удължава живота, има антиоксидантно действие.

Състав

Коензим Q10 /CoQ10/ съдържа:

 

     » Коензим Q10 /CoQ10/ 

100% натурален, от растителен произход. CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво. От значение е за поддържане в добро здраве на сърдечния мускул. Коензим Q10 се намира във всяка клетка и е отговорен за производството на АТФ /аденозин трифосфат/- основна енергийна единица на клетката, отделяща енергия при всеки физиологичен процес. Без CoQ10 тази енергия не може да се възстанови.

     » Хром пиколинат

Лесноусвоима форма на хрома – минерал, който играе важна роля при процесите на обмяна на глюкозата и нормалната обмяна на веществата в организма. Хромът влияе положително върху поддържането на нормалните нива на кръвната захар и подобрява съотношението между мускулната и мастната тъкан в тялото Тривалентният хром има отношение към действието на инсулина в организма. Липсата на този елемент в организма, често дефицитен, не позволява на тялото да използва глюкозата за получаване на енергия, водещо до повишен холестерол и натрупването му в кръвоносните съдове, намаляваща тяхната проходимост.

Лекарите говорят за т.нар. “Метаболитен Синдром Х”, състоящ се от затлъстяване, високо кръвно налягане, диабет от втори тип (инсулинова резистентност) и високи нива на холестерол. Ефикасен начин да се лекува този синдром е да се приема хром под формата на хром-пиколинат, действащ съдоразширяващо, спомага за по-добро проникване на веществото в тъканите.

Препоръчваната дневна доза хром е 50-200 mg. Приемането му подобрява изгарянето на телесните мазнини, особено в комбинация с интензивни тренировки. Има доказана ефективност за намаляване на теглото, натрупване на мускулна маса, подобряване на мускулния тонус, регулиране на кръвната захар и холестерола (без странични действия) и по-лесно изгаряне на тлъстините.

     » Водорасли АФА

Съдържат над 90 микроелемента, както и много ензими, витамини и други био-активни вещества. Изключително полезни са за регулиране на метаболизма, за ефективното действие на останалите съставки в продукта, както и за бързото възстановяване на организма.

     » Свързващ агент – оризово брашно

 

 

Капсула: чист желатин

 

 

ОПАКОВКА

30 капсули

 

Анализ на Коензим Q10 /CoQ10/: 

1 капсула съдържа:

Натурален Коензим Q10 от растителен произход

45 mg.

Хром пиколинат

200 mcg.

Водорасли АфА

100 mg.

Свързващ агент – оризово брашно

 

Действие

Продуктът Коензим Q10 се препоръчва при:

 

     » Всякакви проблеми със сърдечно-съдовата система – някои форми на сърдечна недостатъчност могат да бъдат компенсирани изцяло от Коензим Q10, без употребата на лекарства. Затова е познат и още като „Чудото за сърцето”;

     » Предиабет и диабет от първи и особено от втори тип;

     » Пародонтоза и кървене на венците;

     » Всички хора по време на вирусни епидемии и банални бактериални инфекции;

     » Всички хора над 30г. възраст и такива, които живеят напрегнато;

     » Хора със склонност към напълняване;

     » Хора с високо кръвно налягане;

     » Онкоболни хора;

     » Активни спортисти за подобряване на постиженията;

     » Психическо изтощение, стрес, недоспиване, преумора;

     » Мъже с намалена потентност и либидо;

     » Всички, които искат да имат повече енергия и да живеят по-дълго.

 

 

През първата част от живота ни черният дроб извлича и синтезира СоQ10 от всяка храна. Източници са месото и рибата, зърнените храни, ядките, тъмнозелените зеленчуци, синьозелените микроводорасли, сусамовото и други полиненаситени растителни масла.

Човешкият организъм съхранява резервни количества от СоQ10 там, където са най-нужни. Главните депа са сърцето, черният дроб и имунната система, затова и те първи усещат намалялавено му  - проявите са липса на енергия, нежелание за физически усилия, кървене на венците, общо намаление на жизнеността.

При хора със заседнал начин на живот допълнителното приемане на СоQ10 може да доведе до подобряване на сърдечната дейност дори без физически упражнения. Хора със сърдечна недостатъчност и исхемия на сърцето се повлияват добре – облекчава се дишането, намалява сърцебиенето и стягането в сърцето.

Високото кръвно налягане се понижава, когато към храненето се добави СоQ10, дори и без допълнителен прием на лекарства.

Поради имуностимулиращият си ефект СоQ10 е много ефикасен при профилактика и лечение на болести на венците.

Съчетаването на СоQ10 с хром помага още повече за решаването на проблема със затлъстяването. Тази комбинация е много ефикасна, защото хромът намалява желанието за консумиране на сладко. Също така приемането на хром подобрява съотношението между мускулите и мастната тъкан при спортистите. Мускулната тъкан и сила се увеличават, а тлъстините намаляват. На практика обаче това не винаги означава намаляване на телесното тегло, защото мускулната тъкан тежи повече от мастната.

Атлети, културисти и други, стремящи се към загуба на тегло, могат да очакват забележителен резултат от Коензим Q10 с хром, особено ако увеличат интензивността на тренировките.

При добавяне на хром към диетата болни от диабет тип 2 се намалява кръвната захар на гладно, подобрява се поносимостта към глюкоза, намаляват нуждите от инсулин и се понижава нивото на лошия холестерол.

Не на последно място Коензим Q10 е мощен афродизиак, който дава енергия и повишава силата на мъжете. Това е особено важно тогава, когато те работят на много високи обороти и се преуморяват хронично. Потентността, либидото и качеството на спермата се подобряват, както и оплодителната способност.

Благотворният ефект на този продукт върху имунната система обуславя и неговите противоракови свойства, подпомага имунитета, помага на организма да поддържа антиоксидантните и биоенергийните си функции.

Употреба

Дозировка:

 

Приемайте 1 или 2 капсули на ден по време на хранене.

Препоръчителна дневна доза/ПДД/ - 1-2 капсули дневно.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

 

Коензим Q10 не е синтезиран по химичен път, а е 100% натурален - изцяло естествено произведен посредством използването на живи организми и процес на биологична ферментация.

 

 

Препоръки:

В комбинация с Комплекс есенциални мастни киселини, Коензим Q10 има положителен ефект върху черния дроб, в комбинацията със Зелена енергия подсилва имунната система и увеличава енергията. Особено полезен продукт за хора със сърдечни проблеми, с високо кръвно налягане, с диабет тип 2, активно спортуващи.

 

Препоръчително е всеки човек над 30-35г. ежедневно да приема по една капсула, независимо от това дали има оплаквания или не. Въпреки че в началото може да не забележи нищо, след 2-3 месеца ефектът е отличен. Повечето хора съобщават за прилив на енергия, по-лесно справяне с работата си, подобрен общ тонус, повишена издръжливост на натоварвания и стрес, както и по-лесно справяне с настинки, грип и други инфекции.

 

CoQ10 не е заместител на конвенционалните лекарства. Той обикновено се използва заедно с конвенционалното лечение за постигане на най-добри резултати. Винаги трябва да се консултирате със своя лекар, тъй като сърдечните заболявания са сериозни състояния, които не трябва да се самодиагностицират или да се предприема самолечение.

 

Вижте приложенията

 

Цена -  78,85 лв. с ДДС


поръчайте   свържете се с нас

 


* Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.

 

Всички продукти

уеб дизайн

Design by nickisix Powered by webfashion.bg