Коластра

Коластра

Силата на майчината любов - за естествена борба и устойчивост на организма към бактерии и вируси.


Описание

КолАктив Коластра / AquaSource ColActive Colostrum

 

Коластрата е безценната течност, която се отделя от млечните жлези на бозайниците веднага след раждането, точно преди появата на първото мляко. Съставът й е сложен и съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна.  Това е първият хранителен източник, който съдържа всички необходими за имунната система фактори, както и  фактори на растежа и множество витамини и минерали, премахва бактериални нашествия в храносмилателния тракт.
Откакто свят светува тази първа храна за бозайниците (в това число и за човека) е предоставяла устойчивост и защита през първите дни от живота на новороденото, когато то е най-уязвимо. Именно чрез коластрата се пренасят наследствените антитела. Тя е наситена с широкоспектърни имуностимулатори (37 естествени имунни фактора) и много растежни фактори, които помагат на организма да се справя със заболяванията и да поддържа оптимално здраве. Коластрата от крави съдържа до 20 пъти повече растежни фактори от човешката и затова е много по-силна.

 

Продуктът  КолАктив на Аквасорс съдържа 100% коластра от крави. Може да се нарече първият хранителен източник за човешката имунна система.

 

КолАктив на АкваСорс  е пълноценна и естествена суперхрана - изсушена коластра, добита от пасищно отглеждани новозеландски крави, което е гаранция за високо качество. Нова Зеландия има най-чистия климат и храната, консумирана от кравите, не съдържа пестициди или антибиотици. При това КолАктив не е извлечен само от една крава - хранителните фактори и антителата, съдържащи се в него, са събрани от коластрата на стотици крави. Това го прави много по-полезен за здравето ни.

 

Научете повече за КолАктив 3 коластра на АкваСорс

Състав

Една капсула КолАктив коластра съдържа:


     » Коластра на прах – 400мг.

 

Капсула: чист желатин

 

Съставките са напълно безвредни и нетоксични. 100% не генно-модифицирани и без странични неблагоприятни ефекти.

 

ОПАКОВКИ

60 и 120 капсули

 

Коластрата е наричана първата храна на Природата, осигурява важни за имунната система вещества, включително мастни киселини и всички пет класа имуноглобулини, открити при хората. Всички съставки в коластрата са синергични – влиянието им като комбинация е по-голямо, отколкото кат оотделни съставки.

Факторите, съдържащи се в продукта Колактив на Аква Сорс, са имуноглобулини /съдържа 24% имуноглобин/, лактоферин, цитокини, интерлевкин-10, полипептид, богат на пролин, олиго-полизахариди и глюкоконюганти, фактори за растеж на епителната тъкан и инсулин-подобен фактор на растежа.

 

Имуноглобулините са антитела, които  притежават противовъзпалителни свойства и защитават организма от бактерии, гъбички, плесени, вируси и алергии. Съществуват пет групи имуноглобулини: IgA, IgD, IgE, IgG, IgM, като коластрата от крави съдържа всичките пет вида. При това докато IgG в човешката коластра е само 2%, в тази от крави той е от 8 до 25%. Коластрата съдържа антитела срещу около двадесет болестотворни микроби, в това число Salmonella (Салмонела), Streptococcus (Стрептококи), Staphylococcus (Стафилококи) , Candida, Rotavirus, Helicobacter pylori, Cryptosporidium, E. Coli и др.

 

Лактоферин - силна антивирусна и антибактериална съставка, която помага за лекуването на болести като рак, СПИН, херпес, синдром на хронична умора, Сandida albicans и други инфекции.

 

Цитокини - Подсилват имунната система като регулират силата и продължителността на имунната реакция. Имат значение за предаването на информация от една имунна клетка към друга, увеличават активността на Т-лимфоцитите (клетките-убийци на имунната система), стимулират производството на имуноглобулини, облекчават болката, имат противовъзпалително и противотуморно действие. Някои цитокини са Интерлевкин 1, 6 и 10, Гама-Интерферон, Лимфокини.

 

Витамини и минерали - в коластрата те са естествено балансирани и в голямо количество.

 

Олигозахариди и гликоконюганти - не позволяват на вредните микроби да проникват в стомашните стени.

 

Полипептид, богат на пролин (PRP) - Регулира функциите на тимусната жлеза, която има много важна роля за имунитета. PRP стимулира имунитета, но също може да балансира прекалено силната имунна реакция при автоимунните заболявания.

 

Гликопротеини (протеаза и трипсинови инхибитори) - Предпазват имунните и растежни фактори на коластрата от храносмилателните сокове на стомаха и червата.

 

Лакталбумини - може да са много ефикасни срещу различни видове вируси и тумори. При някои хора подобряват настроението и издръжливостта на стрес, тъй като увеличават производството на серотонин в мозъка и същевременно намаляват нивото на кортизола.

 

Лизозими - Локални естествени антибиотици, които при контакт разрушават бактериите.

 

Растежни фактори - На практика растежните фактори в коластрата са идентични с човешките. Те стимулират нормалния растеж, подпомагат регенерацията и ускоряват възстановяването на остарелите или увредени мускули, кожа, кости, хрущяли и нерви. Регулират кръвната захар. Стимулират тялото да изгаря тлъстини вместо протеини по време на диети за отслабване и да изгражда крехка мускулна маса. Използват се и локално срещу изгаряния, за лекуване на рани и цикатрикси, както и в козметиката.

 


Анализ на КолАктив коластра:

Съдържание на 100 гр. продукт 

 Енергия  

 1492 kJ

 Енергия  

 351 kcal

 Белтъци (N x 6.25) 

 74,1 g

 Мазнини 

 0,7 g

    Наситени мастни киселини 

 0,4 g

    Цис-Мононенаситени мастни киселини 

 0,2 g

    Цис, Цис-Полиненаситени мастни киселини  

 < 0,1 g

 Пепел 

 4,8 g

 Влажност 

 7,9 g

 Общо въглехидрати 

 12,5 g

 Фибри (АОАС) 

 0,4 g

 Налични въглехидрати 

 12,1 g

 Общо захари 

 8,2 g

 Натрий 

 263 mg

Анализът е извършен от Reading Scientific Research Ltd.

Действие

Не можем да променим факта, че годините отминават и ние остаряваме.

 

Затова пък можем да направим така, че да се подмладим, да изглеждаме добре, да сме здрави и да живеем по-дълго!

 

За това определено може да ни помогне КолАктив – пълноценната суперхрана, съдържаща изсушена коластра от новозеландски крави – най-чистата в света.

 

КолАктив има изключително полезно действие върху цялостното развитие на човека, доказани са следните ползи:


     » Подпомага доброто функциониране на  имунната система;

     » Поддържа добро общо състояние;

     » Увеличава устойчивостта към инфекции;

     » Подпомага растежа на децата;

     » Грижи се за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт;

     » Възстановява увреждания на храносмилателната система на човека, включително и в случаите, когато те са причинени от съвременни лекарства;

     » Повишава жизнеността и работоспособността;

     » Помага за натрупване на мускулна масa;

     » Повишава мускулната сила и издръжливост, помага против мускулна треска;

     » Повишава плътността и здравината на костите;

     » Ускорява зарастването на рани и възстановяването от изгаряния;

     » Подобрява еластичността на кожата;

     » Намалява бръчките и освежава външния вид;

     » Регенерира нервната система и вътрешните органи;

     » Подобрява емоционалния тонус и настроението;

     » Забавя стареенето и удължава живота;

     » Произвежда ензими, в това число лактаза, която е необходима за усвояването на млечната захар - така може да се помогне на хора с непоносимост към мляко и особено на кърмачета;

     » Помага за възстановяване на организма след прекарани инфаркт, инсулт, при язви и гастрити.

Употреба

Дозировка за профилактика:   


За деца над 1г.  – 1 капсула на ден, като съдържанието й да се смеси с храна или течност.

За възрастни – 2 капсули на ден сутрин 20мин. преди хранене на празен стомах.

 

Приемайте капсулите с голямо количество пречистена, изворна или минерална вода.

Не са необходими точни изчисления при определянето на дозата, тъй като КолАктив™коластра  е естествен и безвреден продукт и не може да се предозира. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни!

 

При настинки, грип или физическо натоварване увеличете дозата двойно.

 

Забележка:

Въпреки, че продуктът КолАктив ™ на АкваСорс съдържа коластра от крави, той е подходящ за онези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и млечното съдържание са минимални. Въпреки това, този продукт не е подходящ за хора, страдащи от алергии към млечния протеин. 

 

Препоръки:

Продуктът КолАктив на Аквасорс може да се консумира както от млади и възрастни, така и от професионални спортисти или спортно активни хора. С изобилието от хранителни вещества, съдържащи се в продукта, КолАктив представлява ефикасно средство, което може да се прилага при всякакви хранителни режими.

 

Вижте приложенията

 


Цени:

Коластра КолАктив 120 капсули - 87,00 лв. с ДДС

Коластра КолАктив 60 капсули - 45,00 лв. с ДДС


поръчайте   свържете се с нас* Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.

 

Всички продукти

уеб дизайн

Design by nickisix Powered by webfashion.bg