Пакет Уелнес Голд на АкваСорс

Пакет Уелнес  Голд на АкваСорс

Най-добрата комбинация за пълноценен начин на живот


Описание

AquaSource Уелнес програма   

 

Пакет Уелнес Голд на AquaSource 

Когато разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са от огромно значение, а в храната могат да липсват важните елементи, то вземането на хранителни добавки е удобен и сигурен начин за осигуряване приема на важните хранителни вещества.

 

Пакет Уелнес Голд на AquaSource е специално разработен с оглед на това максимално да осигури тези хранителни добавки, които могат да подпомогнат предпазването от недостига на важните хранителни вещества, които биха могли да са в недостатъчно количество и качество в храната ни. 

Състав

Пакет Уелнес Голд на AquaSource допълва Уелнес Къмплит пакета на АкваСорс с още 3 продукта, като общо се състои от следните продукти:

 

  -   КолАктив 3 – съчетава коластра с лактоферин и лактобацилус Ацидофилус.

  -   Зелена Енергия – уникална комбинация от три естествено добити съставки – AquaSource водорасли, органична алфалфа и хавайска спирулина.

  -   Комплекс Есенциални мастни киселини – незаменимите мастни киселини са еднин от стожерите на доброто хранене, кат оосигурява омега 3 и омега 6 мастни киселини в идеално съотношение;

  -   Храносмилателни ензими – съчетание от важни за функционирането на организма ензими;

  -   Коензим Q10 Комплексосигурява натурален коензим Q10 заедно с хром – минерал, който допринася за нормалната обмяна на микро-веществата; 

  -   Органичен витамин D от AquaSourceсъдържа органичен витамин Д и естествен калций – комбинация, която подпомага поддържането на нормални кости, зъби, както и функцията на мускулите; 

  -   Супер Антиоксидант с Пикногенолосигурява витамин Е – антиоксидант, който заедно с Пикногенол, билките и каротеноидите в продукта, допринасят за предпазването на клетките от оксидативния стрес.

Действие

Пакет Уелнес Голд на AquaSource представлява абсолютния апогей на пакет от хранителни добавки от изцяло естествен иизточници. Той е насочен към хората, които искат да се представят на най-високо ниво, независимо дали става въпрос за бизнеса или спорта, за тези, които смятат, че заслужават само най-доброто, искат да водят пълноценен и качествен живот и търсят да осигурят най-доброто за своето здраве.

 

Повече за ползите от всеки продукт в този пакет можете да видите тук:

 

  -   КолАктив 3

  -   Зелена Енергия

  -   Комплекс есенциални мастни киселини

  -   Храносмилателни ензими

  -   Коензим Q10 Комплекс

  -   Органичен витамин D от AquaSource 

  -   Супер Антиоксидант с Пикногенол

Употреба

Дозировка:  

 

Вижте дозировката на всеки един от продуктите в пакета тук:

 

  -   КолАктив 3

  -   Зелена Енергия

  -   Комплекс есенциални мастни киселини

  -   Храносмилателни ензими

  -   Коензим Q10 Комплекс

  -   Органичен витамин D от AquaSource 

  -   Супер Антиоксидант с Пикногенол

 

 

Цена -  459.80 лв. с ДДС


поръчайте   свържете се с нас

 * Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти. 


Всички продукти

уеб дизайн

Design by nickisix Powered by webfashion.bg