Пакет Уелнес Къмплит на АкваСорс

Пакет Уелнес  Къмплит на АкваСорс

Основна помощ за организма при натоварване и стрес


Описание

AquaSource Уелнес програма   

 

Пакет Уелнес Къмплит на AquaSource 

Замърсяването и други негативни фактори на околната среда могат да окажат дълбок ефект върху тялото, увеличавайки нуждите от някои хранителни вещества. Освен това тенденцията в хранителния режим на средностатистическия човек клони към включване на големи количества преработени храни, рафинирана захар и въглехидрати, което означава, че в храната най-вероятно липсват жизненоважните хранителни вещества. Като добавим и ежедневния стрес и негативни емоции вече организма ни е подложен на много нездравословно влияние и има нужда от допълнителна подкрепа. 

Състав

Пакет Уелнес Къмплит на AquaSource допълва Уелнес Пакета на АкваСорс с още два продукта, като общо се състои от следните продукти:

 

  -   КолАктив 3 – съчетава коластра с лактоферин и лактобацилус Ацидофилус.

  -    Зелена Енергия – уникална комбинация от три естествено добити съставки – AquaSource водорасли, органична алфалфа и хавайска спирулина.

  -   Комплекс Есенциални мастни киселини – незаменимите мастни киселини са еднин от стожерите на доброто хранене, като осигурява омега 3 и омега 6 мастни киселини в идеално съотношение;

  -   Храносмилателни ензими – съчетание от важни за функционирането на организма ензими.

Действие

Пакет Уелнес Къмплит на AquaSource е предназначен за хора, които водят по-забързан начин на живот, подложени са на повече стрес и нездравословно хранене. Това е оптимална комбинация за осигуряване на добро здраве при натоварено ежедневие, когато нямаме време да отделяме специално внимание на здравето си и рационалното хранене.

 

Повече за ползите от всеки продукт в този пакет можете да видите тук:

 

  -   КолАктив 3

  -   Зелена Енергия

  -   Комплекс есенциални мастни киселини

  -   Храносмилателни ензими

Употреба

Дозировка:  

 

Вижте дозировката на всеки един от продуктите в пакета тук:

 

  -   КолАктив 3

  -   Зелена Енергия

  -   Комплекс есенциални мастни киселини

  -   Храносмилателни ензими


За най-добър ефект продуктите от пакета се приемат всеки ден, като естествена подкрепа на организма от натурални съставки за подобряване на здравето.

 

Цена -  261.75 лв. с ДДС


поръчайте   свържете се с нас

 * Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.

 

Всички продукти

уеб дизайн

Design by nickisix Powered by webfashion.bg