Слънчева енергия

Слънчева енергия

Мигновена храна за по-бърз ефект. Лесноусвоим вариант на Зелена Енергия


Описание

Слънчева Енергия / AquaSource Sun Power

 

Важно е не толкова с какво се храним, а какво усвояваме и колко бързо хранителните вещества достигат до клетките ни. Много хора страдат от храносмилателни проблеми, което им пречи да усвояват напълно приеманата храна и да извличат полезните съставки от нея. Освен традиционното ни хранене съществува и друга възможност за усвояване на храната, това е инстантното хранене с т.нар. мигновени храни. Това са прахообразни храни с мигновено действие. При този принцип съставките се абсорбират лесно директно от лигавицата на устата и почти веднага навлизат в кръвообръщението. Ползата от тях се проявява по-бързо и в по-малки количества в сравнение с подобни храни, които се поглъщат, за да се усвоят от червата. Големите им предимства са моментален ефект, пълно усвояване и икономичност.

 

Слънчева Енергия е мигновена храна – лесноусвоим вариант на продукта Зелена енергия. Тя не се гълта, а се държи в устата до разтопяване. Усвоява се за секунди и преминава директно в кръвта. Заобикалянето на стомаха, червата и черния дроб ускорява ефекта и дава възможност да се постигнат отлични резултати с много по-малки дози.

 

За основа на инстантните храни на Аквасорс са избрани синьо-зелени водорасли и други натурални съставки. Водораслите са най-добрата храна – чиста, лесноусвоима, пълноценна, богата на ензими и способна при редовна употреба да регенерира, пречисти и укрепи дори и най-отпадналия организъм. Останалите съставки допълват и подсилват взаимно действието си.

Състав

Слънчева Енергия съдържа:

 

     » Зелена Енергия /АФА, Спирулина, Алфалфа/;

     » Свързващ агент

 

Съставките са напълно безвредни и нетоксични. 100% негенномодифицирани и без странични неблагоприятни ефекти.

 

ОПАКОВКА

25 грама прах /инстантна прахообразна форма/+ мерителна лъжичка

 

 

Анализ на Слънчева Енергия:

1 грам (2,5 мерителни лъжички) Слънчева Енергия съдържат: 

Зелена Енергия, в това число:

250 mg

»        Водорасли АФА

83,33 mg

»         Хавайска спирулина

83,33 mg

»         Органична алфалфа

83,33 mg

Свързващ агент /кафяво оризово брашно, витамин С (аскорбинова к-на), цвекло, портокал, портокалов аромат, аспержи, спанак и морков.

 

Действие

Ползите и действието на Слънчева енергия са като на продукта Зелена енергия, но със следните предимства:


     » Усвоява се много по-бързо и ефективно 

     » Няма противопоказания и странични действия

     » Подходяща за всички възрасти

     » Поради по-добрата усвоимост необходимите количества са много по-малки отколкото при капсулите на продукта Зелена енергия

     » Има добра разтворимост, балансирано pH и лесни за поглъщане частици

     » Съдържа допълнително количество витамин C

     » Не съдържа добавена захар

     » За приема не е необходимо да имате под ръка вода, тъй като прахът се разтваря под езика

     » Има компактна опаковка, която може винаги да бъде с Вас.

 

Слънчева Енергия помага на тези, които имат неотложна работа, а нямат достатъчно сили на момента. Влива моментално енергия и дава възможност да се издържи по-дълго без сън и почивка при физическо и нервно-психическо натоварване. Ободрява по-добре от кафето, но без неговите странични действия.

Едно от най-важните предимства на Слънчева Енергия е това, че активира бързо имунитета и така пресича започващи настинки и остри вирусни и бактериални инфекции. Отразява се много добре на общото състояние, а ако болестта е напреднала помага за по-бързо възстнавовяване. Незаменим продукт е когато храносмилането не е добро или няма възможност за хранене, а човек се нуждае бързо от сили – в хода на раждане, след хирургични операции, при разстройство, липса на апетит, висока температура – все състояния, при които друго освен инстантното хранене не е възможно. Много добре се отразява и при постене, лечебно гладуване и диети за отслабване.

Употреба

Дозировка:

 

Слънчева Енергия е удобен за употреба продукт. Дозира се лесно с помощта на приложената в опаковката мерителна лъжичка.

Мигновенната храна, каквато е и Слънчева Енергия не се гълта, а се държи под езика в устата до пълното й разтопяване. Усвоява се за секунди и достига директно в кръвта, като заобикаля типичния път за усвояване – уста стомах черва черен дроб сърце клетки. Пътят, който Слънчева Енергия изминава е само – уста сърце клетки. Това го прави и много по-ефективен за по-кратко време и когато се търси бърз ефект.

 

Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 1-2 год., които могат да задържат тази храна в устата си. Няма противопоказания и странични действия.

При капризни деца давайте в съвсем малки дози, с цел да не се разсипва.

 

За профилактика: приемайте 2 пъти на ден по 1 равна мерителна лъжичка, като за най-добри резултати задържайте праха около 30-60 секунди под езика до пълното му разтваряне. /1 грам = 2.5 мерителни лъжички/

 

При нужда можете да приемате по 1 равна мерителна лъжичка на всеки 30-60 минути до постигане на желания ефект.

Една опаковка от 25 гр. е достатъчна за 25-дневен прием, при употреба 2 пъти дневно по 1 равна мерителна лъжичка.

 

Продуктът е напълно безопасен за деца. Не може да се предозира!

 


Препоръки:

 

Препоръчваме употребата на този продукт профилактично за поддържане на добро здраве, но особено е полезен при намален поради различни причини имунитет, когато усетите първите признаци на разболяване, при вякакъв вид натоварване, когато не е възможно да се храните, а имате нужда бързо от енергия.

 

Вижте приложенията


 


* Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.


Всички продукти

уеб дизайн

Design by nickisix Powered by webfashion.bg