В днешно време за никого не е тайна колко важно е да следваме здравословен хранителен режим и начин на живот, за да запазим здравето си. Това е наложително и защото сме изложени постоянно на предизвикателствата на модерния свят и забързаното ежедневие, в който е трудно достижимо приемането на идеално балансирана и пълноценна храна, осигуряваща оптимални нива на важни хранителни вещества, които да поддържат организма ни в отлично състояние.

Именно за това компанията АкваСорс / AquaSource създаде специална уелнес програма, състояща се от 3 пакета, които да подобрят вашето здраве и да улеснят избора ви на оптимална за вас подкрепа за организма. Всеки от трите варианта представлява различно съчетание на продукти в унисон с вашите нужди и предпочитания.


Уелнес пакет на AquaSource


Профилактика за добро здраве и силен имунитет


Програма, включваща в себе си: Зелена Енергия и КолАктив 3 коластра.

Уелнес пакет на AquaSource съчетава ползите на двата продукта, от които е съставен. Този пакет е предназначен за хора, които като цяло са здрави, с добри хранителни навици и начин на живот, но които искат да подобрят здравето си чрез профилактика и засилване на естествените защити на организма.

Цена – 158,60 лв. с ДДС

Вижте повече тук.Пакет Уелнес Къмплит на AquaSource

Основна помощ за организма при натоварване и стрес


Програма, включваща в себе си: Зелена Енергия, КолАктив 3 коластра, Комплекс есенциални мастни киселини и натурални храносмилателни ензими.

Пакет Уелнес Къмплит на AquaSource е предназначен за хора, които водят по-забързан начин на живот, подложени са на повече стрес и нездравословно хранене. Това е оптимална комбинация за осигуряване на добро здраве при натоварено ежедневие, когато нямаме време да отделяме специално внимание на здравето си и рационалното хранене.


Цена – 261,75 лв. с ДДС

Вижте повече тук.Пакет Уелнес Голд на AquaSource

Най-добрата комбинация за пълноценен начин на живот


Програма, включваща в себе си: Зелена Енергия, КолАктив 3 коластра, комплекс есенциални мастни киселини, натурални храносмилателни ензими, коензим Q10 комплекс, Органичен витамин D и Супер Антиоксидант с Пикногенол.

Пакет Уелнес Голд на AquaSource представлява абсолютния апогей на пакет от хранителни добавки от изцяло естествен иизточници. Той е насочен към хората, които искат да се представят на най-високо ниво, независимо дали става въпрос за бизнеса или спорта, за тези, които смятат, че заслужават само най-доброто, искат да водят пълноценен и качествен живот и търсят да осигурят най-доброто за своето здраве.


Цена – 459,80 лв. с ДДС

Вижте повече тук.


поръчайте свържете се с нас* Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.