Natural Energy

ПРОМОЦИИ - февруари 2014 г.


Месец февруари е щедър на наистина добри отстъпки и подаръци*!


1) Коензим Q10 – 30 капсули + още 15 броя капсули БЕЗПЛАТНО!


2) При закупуване на 1 брой козметичен крем от серията Natural Being (независимо какъв) и получавате ПОДАРЪК: 1 брой Дневен крем за мазна кожа - 50 мл.;


3) При закупуването на всяка Програма Лесно начало получавате ПОДАРЪК – 1 бр. Ливър Кленз – 60 капсули;


4) Закупете в една заявка 1бр. Муун Баланс + 1 бр. Крем Муун Райз – 50г. и получавате ПОДАРЪК – 1 бр. Комплекс Есенциални мастни киселини

* Промоциите са валидни до края на месец февруари или до изчерпване на количествата.

И това не е всичко!

През месеца под знака на виното и любовта, най-хубавото допълнение за уют и романтика е чаша хубаво вино! Превърнете грижата за вашето здраве в истинска любовна приказка, изпълнена със сицилианска страст, аромата на италианско вино, романтика, нежност и още нещо...

В тази връзка сме подготвили сме за вас – нашите клиенти, един прекрасен ПОДАРЪК!

При покупка на продукт/и от Natural Energy ще получите като подарък 1 бутилка италианско сицилианско червено вино Qalath Nero D`avola 0.750. Бутилка вино ще получи и всеки от вас, който регистрира свой номер и се възползва веднага от отстъпката от 30% при покупка на продукт!


Подарък бутилка вино ще получи всеки, направил поръчка до 14.02.2014 г., включително.

И малко повече информация за виното. Да си припомним, че червеното вино, прието в разумни граници, е освен за добро настроение е известно със своите полезни свойства да неутрализира свободните радикали, балансира „лошия” холестерол, помага при анемия, стимулира метаболизма и подпомага храносмилателния тракт при преработка на тежки храни и много други ползи.

Неро Д’авола (Nero D`avola) е един от най-значимите сортове за червено вино в Сицилия. Той е кръстен на град Авола, намиращ се в южната част на Сицилия.

Въвеждането на сорта Неро Д’авола в Сицилия се дължи на финикийците, въпреки, че открития на археолози по склоновете на вулкана Етна доказва наличие на лоза от тази култура още през терциера. Древните гърци първи започнали да култивират Неро Д’авола, последвани от римляните.

Днес със сорта Неро Д’авола в цяла Сицилия са засадени около 12 хиляди хектара земя – в Елоро, Ното, Пачино, Марсала и Сиракуза. Неро Д’авола с право може да се нарече княз на сортовете в Сицилия. То си е създало име на качествен червен сорт грозде в световен мащаб. Вината от Неро Д’авола са мощни, топли, хармонични и подходящи за отлежаване в дъбови бъчви. Специфичният тероар на Сицилия, като хълмист релеф, песъчливи почви, силно слънце и средимноморски бриз, ярко се отразява чрез виното чрез своят темперамент, изразен чрез сладки танини и пиперливи нотки.

Неро Д’авола има ярък рубинено-червен цвят с живи лилави нюанси. Има сложен аромат, долавят се нотки на виолетки и подправки – карамфил, слива, череша, къпина, касис, малина и шоколад. Това са някои от признаците, които характеризират вината Неро Д’авола.

Може да съчетааете сицилианското червено вино Неро Д’авола с храни като ризото, паста, агнешко, червени меса и различни видове сирене. Наздраве и бъдете здрави!


поръчайте свържете се с нас