<p><span style="color: #5f7a4b;"><strong>Празнични промоции и подаръци!</strong></span></p>

През този празничен месец сме подготвили за вас – нашите клиенти, един прекрасен коледен подарък!


При всяка покупка на продукт/и от Natural Energy на стойност поне 60.00 лв. ще получите като подарък 1 бутилка италианско сицилианско червено вино Qalath Nero D`avola 0.750. Бутилка вино ще получи и всеки от вас, който регистрира свой номер и се възползва от отстъпката от 30% при покупка на продукт!


Ето и актуалните промоции за месец декември 2013 г.*:

1. КолАктив 3 – 120 капсули + 20 капсули безплатно – цена 89,30 лв.;
2. Програма Лесно начало + подарък продукт Есенциални мастни киселини – цена 151,00 лв. вместо 195,15 лв., спестявате 44,15 лв.;

3. Органичен витамин Д + Водорасли Афа – 60 капсули – цена 85,00 лв. вместо 102,95 лв., спестявате 17,95 лв.

За тези от вас, които се регистрират, важат и допълнителни промоции за новозаписани!

А ето малко повече за виното, без което празник не минава…

Превърнете грижата за вашето здраве в истинска любовна приказка, изпълнена със сицилианска страст, аромата на италианско вино, романтика, нежност и още нещо...

Да не забравяме, че червеното вино, прието в разумни граници, е освен за добро настроение е известно със своите полезни свойства да неутрализира свободните радикали, балансира „лошия” холестерол, помага при анемия, стимулира метаболизма и подпомага храносмилателния тракт при преработка на тежки храни и много други ползи.

Неро Д’авола (Nero D`avola) е един от най-значимите сортове за червено вино в Сицилия. Той е кръстен на град Авола, намиращ се в южната част на Сицилия.

Въвеждането на сорта Неро Д’авола в Сицилия се дължи на финикийците, въпреки, че открития на археолози по склоновете на вулкана Етна доказва наличие на лоза от тази култура още през терциера. Древните гърци първи започнали да култивират Неро Д’авола, последвани от римляните.

Днес със сорта Неро Д’авола в цяла Сицилия са засадени около 12 хиляди хектара земя – в Елоро, Ното, Пачино, Марсала и Сиракуза. Неро Д’авола с право може да се нарече княз на сортовете в Сицилия. То си е създало име на качествен червен сорт грозде в световен мащаб. Вината от Неро Д’авола са мощни, топли, хармонични и подходящи за отлежаване в дъбови бъчви. Специфичният тероар на Сицилия, като хълмист релеф, песъчливи почви, силно слънце и средимноморски бриз, ярко се отразява чрез виното чрез своят темперамент, изразен чрез сладки танини и пиперливи нотки.

Неро Д’авола има ярък рубинено-червен цвят с живи лилави нюанси. Има сложен аромат, долавят се нотки на виолетки и подправки – карамфил, слива, череша, къпина, касис, малина и шоколад. Това са някои от признаците, които характеризират вината Неро Д’авола.

Може да съчетааете сицилианското червено вино Неро Д’авола с храни като ризото, паста, агнешко, червени меса и различни видове сирене. Наздраве и бъдете здрави!

* Промоцията подарък бутилка вино, както и другите промоции са валидни до края на месец декември или до изчерпване на количествата.

поръчайте свържете се с нас