Изградете бизнес

Здрави, богати и свободни

Какво представлява възможността да изградите бизнес с Аква Сорс? Това, което получавате с Аква Сорс , е илюстрирано на Фиг. 1.

Фиг. 1

фиг.1

Нека разгледаме отделните компоненти на триъгълника.

Здраве

Какво представляват най-обобщено суперхраните на Аква Сорс?

Това са продукти от 3-те царства на планетата Земя:

» Водно царство

АФА – синьо-зелени микроводорасли, спирулина, морски водорасли.

» Растително царство

Комплекс есенциални мастни киселини. Продукт, подготвен за космонавтите, предлаган единствено от Аква Сорс. Съдържа незаменими мастни киселини.

» Животинско царство

Коластра – първата храна на бозайниците.

Какви са повечето причини, които налагат да имаме проблеми със здравето?

» Проблемът с изтощените и бедни почви

» Преработени и пълни с химически добавки храни

» Стрес

» Замърсен въздух и околна среда

» Високо ниво на шум

» Много други

Доход

Да разгледаме в графичен вид в каква финансова схема попадат повечето от хората.

Около 90-95% от хората са в следната типична схема /Фиг. 2/.

Фиг. 2

фиг.2

Ние работим:

Наемни работници /от чистач, секретар ....до директор/

Собственици на бизнес

Специалисти на свободна практика /лекари, зъболекари, архитекти, адвокати/

Имаме доходи: /заплата, хонорар, дивидент/

Правим разходи

Проблем изниква, когато изведнъж, по каквато и да е причина, загубим работата.

При наемните служители – много варианти за загуба на работата;

При собственици на бизнес – промяна в пазара, конкуренцията понякога води до фалит.

При специалистите на свободна практика – всичко зависи от самите тях, но никой не може да гарантира всичко да е наред с тях и винаги да са в състояние да работят.

Появява се принципът: работиш - печелиш, не работиш – не печелиш.

Тогава доходите ни изчезват, но разходите си остават /които дори и намалени си остават разходи/. Появява се промяна в таблицата – добавят се проблеми. Вижте Фиг. 3

Фиг. 3

фиг.3

Това, което ние Ви предлагаме, е нещо сравнително лесно постижимо. В следващата схема се намират 5-10% от хората. Те си осигуряват по някакъв начин актив, който при сътресения и промяна в конюнктурата продължава да носи дивиденти. Вижте Фиг. 4

Фиг. 4

фиг.4

При тази схема също се работи в началото. Може да работите основно или като допълнение през свободното си време. Работата се състои в обучение, самоусъвършенстване и изграждане на актив. Активът може да е всякакъв. Например работите високоплатена работа и изкарвате огромна заплата. Купувате един или няколко имота и започвате да ги отдавате под наем. Това ви е Актив.

Проблемът е, че не всички можем да си позволим да създадем такъв актив. За това, което ние ви предлагаме е да изградите друг вид актив - мрежа в Аква Сорс на принципа на Мрежови маркетинг/multi level marketing/.

Единствено при този принцип, използвайки мрежовия маркетинг, е възможно да изградите бизнес почти без първоначални големи инвестиции и никакъв риск. Единственото, което можете да постигнете, е успех. Естествено изискват се и усилия, но това е бизнес, подходящ за всеки един човек и единствено от самия него зависи докъде ще стигне.

» По-мотивираните, по-организираните успяват доста бързо.

» Повечето успяват след по-дълго време, следвайки стъпките на самоусъвършенстване и бавно вървят към успеха. Хубавото е, че вие не променяте ежедневието си. Работите си наемната работа и градите бъдещ актив. Единственото условие е да не се отказвате. Все пак нищо не се губи!

» Има и такива, които се отказват по ред причини, но нищо не са загубили. Дори времето, отделено за мрежов маркетинг, не е загубено, защото е обогатяващо, като развитие. Все пак е полезно в свободното си време да сте опитали нещо градивно и без риск и без големи инвестиции и доста по вероятно нещо да се получи, отколкото напр. да спечелите от лотарията или Тото-то.

Какво се получава в този случай, когато вие престанете да работите? Причината може да е дълга отпуска, пътешествие, здравословен проблем, отглеждане на деца и т.н. Вижте Фиг. 5.

Фиг. 5

фиг.5

Като следствие на изградена от Вас Актив /мрежа/, Вие продължавате да получавате доход и да правите своите разходи, но вместо проблеми Вие получавате Свободно време, така жадувано от всеки и можете да го оползотворите, както Вие прецените. Това е финансова свобода!

Свободно време

Това е нещо, за което всеки си мечтае, но бавно и сигурно с времето отвиква, защото в живота или нямаме свободно време, или нямаме достатъчен доход.

За всеки един човек е валидна една от следните фрази: „Имам много пари, но нямам свободно време” и „Имам много свободно време, но нямам достатъчно пари”?

Тук при мрежовия маркетинг и създадения от Вас актив към Аква Сорс ще Ви донесе както доход, какъвто Вие сами сте си направили, така и свободно време за това, за което имате нужда, за да реализирате мечтите си.

Какво е необходимо, за да успеете?

» Да ползвате продуктите

За да развивате бизнес мрежа е необходимо да харесвате продуктите и да ги ползвате. Ако не сте убеден в действието им, то Вие дори и да успеете да изградите мрежа винаги ще имате проблем, свързан с доверието, тъй като Вие ще препоръчвате тези продукти и хората ще Ви вярват. Ако не сте сигурен в действието на продуктите – по-добре се откажете.

» Да препоръчвате продуктите/Създаване на мрежа

Не е необходимо да досаждате, търгувате на дребно, зарибявате и т.н. Просто препоръчвайте продуктите и обяснявайте възможността за изграждане на мрежа и доход, давайки за пример собствения си опит. Не лъжете никога! Вие просто помагате със съвет на вашите близки и познати – някои от тях ще поискат да ползват продуктите, други ще се поинтересуват и от възможността за бизнес.

» Да се учите и да учите другите

За да създадете мрежа ще Ви е необходимо да се обучавате, ходейки на лекции в офиса на компанията или организирани такива на спонсорите Ви от мрежата над Вас. Също така ще Ви препоръчаме да прочетете много книги и филмчета, които да Ви обогатят с познания, както за продуктите и здравето като цяло, така и за МЛМ.

Да учите другите на наученото от Вас – това е най-важното за бъдещ успех на по-високи нива.

Как изглежда една мрежа?

Графично мрежата изглежда така:

мрежа

Хората, които вие привлечете като дистрибутори, се записват под вас и така формират вашата мрежа надолу. Веднъж записани те също могат да записват хора под тях, освен да си купуват продуктите и т.н.

Всъщност как ще изглежда Вашата мрежа зависи само от Вас. Колко ще печелите на месец, зависи също само от Вас и Вашата мрежа.

Справедливото тук е, че се получава толкова, колкото сте си изработили, в зависимост от мрежата Ви и това отличава тази структура от структурата на пирамида, въпреки че привидно прилича. Все пак има продукти и цени и реални продажби. Измерителят е обемът и комисионната по продажбите. Справедливост има и от факта, че не винаги този, който е най-отгоре на структурата получава най-много. Всичко зависи от положената работа и изградената мрежа.

Какво е главното до тук:

» Не е необходимо да напускате настоящата си работа;

» Всичко правите в удобно за Вас време;

» Няма големи инвестиции;

» Нищо не губите, напротив може само да спечелите;

» Винаги можете да се откажете и пак няма нищо да сте загубили;

» Всеки е подходящ да опита и всеки би могъл да успее;

» Не е необходимо нещо да продавате, напротив - само споделяйте, препоръчвайте, консултирайте, записвайте и печелете.

» Трябва да учите и да учите другите около Вас – само така ще успеете.


Какъв избор имате от казаното до тук:

» Да се откажете.

» Да станете дистрибутор, за да ползвате продуктите с отстъпка.

» Да създадете Актив, който да Ви носи доход и свободно време, когато решите.

Желая да стана дистрибутор

Научете повече за мрежовия маркетинг

▲ обратно нагоре