МЕТАТРОН

Диагностичен апарат за цялостна информационна картина на здравословното състояние на организма

метатрон

Диагностиката с апарата „МЕТАТРОН” представлява високо - информативно изследване,

продължаващо около един час и дава пълна информация за здравословното състояние на организма, на всеки един орган и система.

Изследването обхваща:

v Храносмилателна система;

v Дихателна система;

v Репродуктивна система;

v Кръвотворна система;

v Костно-ставен апарат;

v Нервно-мускулна система;

v Централна и периферна нервна система;

v Слухов апарат;

v Очи;

v Зъби;

v Кожа;

v Жлези с вътрешна секреция (щитовидна жлеза, хипофиза, панкреас, надбъбречни жлези и т.н.).

Апаратът и компютърната програма към него са разработени от руски учени в института по приложна психофизика в гр.Омск. Доскоро засекретена, първоначално тази апаратура се е използвала за изследване на космонавти.

Възможностите на апарата се използват в NASA (САЩ), а в последните години и масово сред цивилното население в Русия, Украйна, Полша, както и почти всички държави от Западна Европа. Официално апаратурата е призната за медицинска в Русия, Украйна, Германия, Чехия и Англия.

Апаратурата е мобилна и позволява да се извършва диагностициране по домовете и работните места, в зависимост от желанието на клиента.

Какъв е принципът на действие на МЕТАТРОН?

Функционирането на този апарат е базирано на принципите на електромагнитното поле.

Тъй като е гориво за всички жизнени процеси, електромагнитното поле поддържа нормалното физиологично състояние на клетките – т. нар. състояние на хомеостаза или с други думи физиологичното динамично равновесие в организма. Жизнените процеси, протичащи в организма, намират отражение в отдавна известните електрокардиограма и др.

Началните, скрито протичащи и дълбоки изменения в жизнената дейност на организма, едва започващите изменения в структурата на атомите и клетките, чието проявление е в нарушената хомеостаза на организма, могат да бъдат фиксирани и разшифровани само с помощта на най-новата Енергоинформационна Диагностика с апарата „МЕТАТРОН”.


В основата на работа на апарата е залегнал принципът, че клетките, тъканите и органите притежават определени биоелектрични характеристики. Експериментално е доказано, че при патологични процеси (болестно състояние) тези характеристики се изменят.


По време на изследването „МЕТАТРОН” прави запис на електромагнитното излъчване на мозъка ни, който съдържа информация за всяка клетка на всички наши органи и системи. Апаратът засича патологичните изменения в тъканите и костите ни, като ги сравнява с предварително записана еталонна информация на нормално функциониращи клетки и показва най-близкия патологичен процес или тенденцията към неговото възникване в нашия организъм.

При необходимост от повече информация за дадено заболяване или патологичен процес, особено при тежки болестни състояния е възможно да се наложи допълнително провеждане и на стандартни медицински изследвания за окончателно диагностициране.

Изследването позволява да се открият начални стадии на заболявания (в т.ч. ракови и туморни) дори преди да са се проявили каквито и да е симптоми. Изследването позволява и да се прогнозира развитието на заболяването. По този начин можете да предотвратите настъпването на болестно състояние, да предприемете мерки за лечение и/или превенция.

След разчитането на изследването от д-р Цветанка Радева, лекар с дългогодишна практика и безспорни диагностични умения, вие получавате:

v индивидуална, професионална и подробна консултация за здравословното си състояние;

v препоръки за превенция и лечение на здравословните си проблеми;

v препоръки за цялостна профилактика на здравето.

Този метод на изследване е максимално удобен за пациента – безболезнен, не изисква предварителна подготовка (гладуване и др.).

Той е напълно безопасен, без каквито и да е вредни влияния върху организма, безпроблемно се прилага при бременни жени, бебета, малки деца, възрастни хора, дори при по-тежко болни пациенти.

Как протича диагностиката?

Пациентът поставя слушалки на главата си.

В рамките на 45 до 60 минути на екрана на компютъра се появяват поетапно виртуални изображения на всеки изследван орган или система със съответните обозначени точки върху органа с местата, от които се получава изходната информация. Тази информация съдържа данни за енергетичното състояние на съответните ни клетки и органи.


В програмния продукт, с който се обработва постъпилата информация, са заложени шаблонни данни за състоянието на съответните изследвани клетки, органи, системи от ниво „здрав” до „болест в последен стадий на развитие”. В процеса на диагностиката, „МЕТАТРОН” сравнява постъпилата дешифрирана информация от Вашите собствени мозъчни сигнали със еталонната информация за здрав организъм, записаната в паметта на апарата. По този начин лекарят-диагностик получава информация за Вашето здравословно състояние, която анализира и на нейна база определя ясно и еднозначно състоянието на съответните Ваши клетки, органи, системи. Нещо повече - програмата дава възможност на лекаря да даде предвиждане как ще се развие в бъдеще даден болестотворен процес, както и да открие замаскирани процеси (в ремисия ), както и към какви болести генетично е предразположен пациентът.

Често задавани въпроси

1. С какво „МЕТАТРОН” се отличава от други методи на изследване?

С точността и широката обхватност на изследването. Това е последно поколение диагностично оборудване от такъв род. Достоверността му достига 96%.

Изследването с „МЕТАТРОН” пести вашето време и пари, спестява ви безкрайно обикаляне по различни кабинети и лаборатории.

2. Може ли компютърната диагностика да ми навреди?

Не, по никакъв начин. Диагностиката е напълно безопасна даже за бременни и бебета. Тя се отнася към неинвазивните методи на изследване.

3. Моите органи ли са на снимките?

Не, това са нагледни анатомични рисунки на органи, върху които се прави тестването. Това се прави с цел разбираемо възприятие от пациента, но върху тях се изобразява реално съществуваща при вас патология.

4. Вижда ли уредът отсъствието на някой орган?

Не, апаратът тества отклонения от нормата. Следователно, ако не види такива, той приема органа за нормално функциониращ или пък за патологично функциониращ, в зависимост от ситуацията. Преди изследването, лекарят ви задава въпроси за прекарани от вас операции. Във Ваш интерес е да му предоставите цялата достоверна информация с цел по-точна диагностика.

5. Мой познат си направи такава диагностика без консултация с лекар. Необходима ли е такава лекарска консултация?

Всеки диагностичен апарат има определена допустима грешка , макар че при “МЕТАТРОН” тя е минимална – апаратът е от последно поколение прибори, достоверността на диагностиката достига 96 %. Специалистът обръща внимание преди всичко на оплакванията на пациента, за да сведе до минимум грешката в резултата. Изследване без консултация с лекар е само информативно за вас и носи информация не повече от 30% от сто възможни. Диагностика без лекарски анализ е все едно да си направите рентгенова снимка на зъб без тя да бъде разчетена от Вашия зъболекар.

6. Какво ще стане, ако дойда с измислено оплакване или премълча нещо?

Изследването, което ще ви бъде направено, е преди всичко консултация с лекар. Специалистът ще вземе под внимание не само информацията, предоставена от „МЕТАРТРОН”, но и Вашите оплаквания и друга информация, която е свързана персонално с Вашия случай. Подвеждайки лекаря, Вие подвеждате себе си. Ако премълчите някои оплаквания, рискът от непълен анализ на резултатите от диагностиката ще се увеличи, тъй като за 45 – 60 минути трябва да се направи пълно изследване, като се имат предвид даже незначителните отклонения или предразположености. Апаратът доставя достатъчно много информация, основно числова, но съвкупността от тези данни и Вашите оплаквания позволява бързо и точно да се проведе диагностиката. Грешните акценти е възможно да забавят или изопачат анализа.

7. Ще получа ли препоръки след завършване на изследването?

Да, това е задължително. Ще можете да обсъдите всичко, което ви вълнува относно здравето и да получите качествена пълноценна консултация – разписани стъпка по стъпка действия за оздравяването ви. За вас ще се подбере най-ефективната схема за лечение с група препарати, които ще ви окажат максимално позитивен ефект.

Ще получите информация какво ще е състоянието на организма след проведеното лечение още преди да се пристъпи към приема на препарати, т.е. изключени са странични ефекти, алергични реакции, изключено е и отсъствието на лечебен ефект.

Допълнително, по желание ще ви бъде направена персонална програма за храните, които са ви противопоказани по една или друга причина, както и тези които можете и дори е препоръчително да консумирате.

8. Мога ли да си донеса медицински документи, резултати от изследвания, карти, назначения?

Да, безусловно. Много често към нас се обръщат пациенти, които са получавали в миналото непълноценно или некачествено лечение. За контрол на ситуацията, помощ и консултация от страна на независим специалист, моля не се колебайте да се обърнете към нас.

МЕТАТРОН сертификати

метатронметатронметатрон

Къде мога да си направя диагностика с МЕТАТРОН?

Кабинет за здравни консултации САНИТАС БИО /Партньор на Natural Energy/

Гр. София - 1504, бул. Янко Сакъзов, бл. 13, вх. А, ет. 1, ап. 4 (до парка Заимов)

Д-р Цветанка Радева

Тел.: 0887-005-231

E-mail: zdrave@sanitasbio.eu

Web: www.sanitasbio.eu