Продуктите, които предлагаме, се разпространяват от независими дистрибутори чрез мрежов маркетинг. Ние от Natural Energy сме независим дистрибутор на компаниите АкваСорс и ПМ Интернешънъл. Продуктите притежават всички санитарни разрешителни, патенти и др.

Поръчайте продукт като клиент

Можете да закупите продукти, като се свържете с нас чрез формата за контакт

или по следните начини:

- бърза поръчка по телефона - 0896 489 339;

- на имейл - office@naturalenergy.bg


В заявката си посочете избрания продукт, количеството, което желаете и вашите координати – име, телефон, адрес, за да ви изпратим поръчката по куриер. Щом получим заявката ви ще ви върнем веднага обратен отговор по ел. поща.

Доставката се осъществява на територията на България, като срокът за доставка е от 2 до 4 работни дни. Доставката се извършва от куриер директно до Вашия дом, офис или посочен от Вас адрес.

Заплащането става при получаване на поръчката по следния начин:

» Наложен платеж - стойността на закупеният продукт или група продукти, включително и доставката се заплащат на куриера. Разходите за застраховка на продуктите и съставянето на наложен платеж се поемат напълно от Natural Energy.

За доставки извън България

Ако живеете извън България, Вие можете да закупите продукт/и на АкваСорс, от тук - Кликнете тук.

Как да върнете продукт, който вече сте закупили

Ако не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт, Вие можете да го върнете и да получите парите си, единствено при условие, че продуктът не е отварян и е в оригиналния си търговски вид, ненарушена опаковка и качество.

Разходите по връщането са за Ваша сметка.

Можете да върнете продукти в рамките на 7 дена от деня на получаване.

При връщане на продукти задължително се свържете с нас.

Ако състоянието на върнатия продукт не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го върнем, като отново разходите ще са за Ваша сметка, а сумата, с която сте го закупили става невъзвръщаема.

Ако рекламацията Ви е поради фабричен дефект, въпреки че ние старателно оглеждаме всеки продукт преди да бъде изпратен, то ние ще поемем разходите по неговото връщане.

След като получим изпратения от Вас продукт и той отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви възстановим сумата, чрез пощенски запис или по банков път.

За въпроси относно ползи и приложения на продуктите, както и за възможните начини за закупуване, доставка или рекламация, моля свържете се с нас на:

За да пазарувате директно от офиса на АкваСорс като дистрибутор и да ползвате 30% отстъпка /кликнете тук/.