Шейк Лайтън-Ъп /Lighten-Up!/

хранителна протеинова напитка за регулиране на теглото

Шейк Лайтън-Ъп! - по-ефикасен и с повече съставки...

Шейк Лайтън-Ъп v Вече с органични: бадеми, киноа и ябълка

v Коензим Q10, алфа-липоична киселина и сибирски жен-шен

v Повече глюкоманан – естествени растителни фибри

v Една порция съдържа един грам водорасли от езерото Кламат, които осигуряват много витамини и минерали.

Какво точно трябва да осигурява храната? В днешни дни това, което би трябвало да ни осигури храната като хранителни стойности и това, което в действителност ни доставя са две коренно различни неща.

Калории срещу хранене

Експерти изчисляват, че след навършването на 20 годишна възраст ние се нуждаем с по 1% по-малко калории всяка следваща година. Например 70-годишен човек би имал нужда само от половината калории, в сравнение с нуждите му от преди 50 години. Влошаващото се физическо състояние на повечето от нас - лошо храносмилане, намален имунитет - увеличава необходимостта на тялото от аминокиселини, витамини и минерали.

Основните компоненти на храната образуват т.нар. "енергопроизвеждащо" гориво, от което се нуждае организмът ни, за да функционира. Това са протеини, въглехидрати, витамини, минерали, ензими и различни други хранителни вещества, които в комбинация поддържат живота ни.

Когато добавите стрес, замърсената околна среда, подлагането на различни диети, отложените в почвата пестициди и хербициди, снаксовете и бързите храни с незначителни хранителни стойности – пригодността и жизнеспособността на това гориво са под въпрос. Вземете например един обикновен работен ден - да направим бърз преглед: сандвич с преработено сирене и домат, разположени между две филийки бял хляб и чаша кафе като допълнение. Преработеното сирене съдържа химически добавки, но няма големи хранителни стойности. Доматът непрекъснато е бил пръскан; откъснат е зелен преди дни и в действителност не съдържа никакви витамини и минерали. Белият хляб се произвежда от рафинирани въглехидрати, а всички знаем мнението за въглехидратите на нутриционистите и експертите по хранене! А относно напитката - кафето е не само най-пръсканата култура в света, но оказва разрушаващо действие върху добрия холестерол в кръвта. Освен това съдържа и вещество, което причинява зависимост - кофеинът! Познат сценарии - сутрин в много семейства - майката (или бащата) бърза да закара децата на училище (градина), а след това да отиде на работа. Какви са шансовете да закуси сносно и здравословно?

Хранителен протеин на прах - какво представлява?

Съществуват много решения на тези проблеми; едно от широко известните и научно потвърдено и одобрено е обогатените инстантни напитки на прах. Те в никакъв случай не трябва да се бъркат с евтините "диетични напитки" на базата на захар.

Добрата ефикасна формула трябва да има адекватен баланс между протеини и въглехидрати и трябва да осигурява определени значителни количества витамини, минерали, както и други хранителни вещества. Всъщност добрия протеин на прах е много по-хранителен и от него се затлъстява много по-малко, отколкото от храненията, които замествате! Да видим какво би трябвало да съдържа идеалната хранителна протеинова напитка. Имайки предвид основните познания за храните, тази напитка не би трябвало да съдържа захар, а може да бъде естествено подсладена, за да може да бъде лесно усвоена и оползотворена. Трябва да има високо съдържание на лесно- смилаем протеин с пълен аминокиселинен профил. Формулата трябва да осигурява пълната гама витамини и минерали, не трябва да има никакви добавки или консерванти, нито пък съставки, предизвикващи алергии.


Допълнителни ползи

Мазнините се изгарят в мускулните клетки, поради което физическите упражнения са важна част от програмите за намаляване на теглото - независимо дали тези упражнения ще бъдат изпълнявани във фитнеса или докато гледате телевизия или пък си лежите. L-карнитин: Мастните молекули, които желаем да изгорим, трудно преминават през клетъчните стени. Тази съставка е включена в продукта Шейк Лайтън-Ъп!, тъй като това е аминокиселината, която пренася мастните молекули през клетъчните стени, където те могат да бъдат изгорени и употребени. Използването на мазнините по този начин произвежда енергия, което може да е една от причините, поради които някои хора заявяват, че се чувстват по-енергични след като са пили Шейк Лайтън-Ъп!

Целта за създаването на тази формула беше да се произведе пълноценен продукт, който осигурява правилната комбинация на протеин, въглехидрати, витамини, минерали, ензими и т.н., който да поддържа тялото в добро здраве, дори по време на диети. Добавянето на "интелигентни" съставки като L-карнитин и лецитин, които буквално разграждат мазнините до смилаеми частици, превърна продукта в най-ефикасната хранителна протеинова напитка в цял свят.

Шейк Лайтън-Ъп! - съвременна хранителна протеинова напитка на прах, отговаряща на всички гореспоменати изисквания, та дори и на много повече. Подсладена с изсушена ябълка на прах и ванилия, вкусът е ненадминат. Синьо-зелените водорасли АФА от езерото Кламат и органичната алфалфа в нея осигуряват пълната гама естествени минерали.

Шейк Лайтън-Ъп! осигурява и всички жизненоважни микроелементи: хром - това не е металът върху колата ви! Научни изследвания сочат, че дефицитът му може да причини хронична умора, свръхпроизводство на мастна тъкан; освен това има изключително голям принос за появата на сърдечни заболявания, както и диабет.

Едно от най-големите открития в областта на храненето е използването на хромът като добавка за намаляване на чувството за глад, което от своя страна води до намаляване, та дори и отказване от употребата на захар, цигари и други вещества, предизвикващи пристрастяване. Сега спортистите в цял свят приемат хром под формата на добавка към храната, за да поддържат изграждането на мускулна маса. Продуктът съдържа и ензимите, необходими за храносмилането. Това осигурява лесната усвоимост на важните хранителни вещества, независимо от нашата възраст. Шейк Лайтън-Ъп! може да се окаже от огромна полза при хора, възстановяващи се след болест, както и при тези, които не могат да приемат твърда храна.

Шейк Лайтън-Ъп! не съдържа млечни продукти, глутен, захар, съставки от животински произход. Изключително подходящ продукт за вегетарианци. Разбира се, в състава му липсват оцветители, консерванти, както и добавки от всякакъв вид. Но не се ли очаква точно това от едно добро здравословно ястие?

Резултати от клинични тестове

Целта, поради която се разработи този продукт беше да улесни и подпомогне безрезултатните програми за отслабване чрез възможно най-малко неудобства и почти без гладуване. По време на проучването, на изследователите им направило впечатление, че много пациенти заявявали, че не чувстват глад и лесно се придържат към диетата. Няколко участници, които и преди са се подлагали на диети с различен успех, заявили предпочитанията си към Шейк Лайтън-Ъп! Лекарите от клиниката поддържали контакт с много от пациентите, подложили се на този тест, били удивени колко лесно е задържането на ниското тегло с този продукт. За 6 седмици участниците намалили теглото си с между 2 и 14 кг., което се равнява на около 1 килограм на човек на седмица.

Изследването е проведено от д-р С. Л. Френч

Вижте повече за продукта Шейк Лайтън-Ъп!

Вижте рецепти с Шейк Лайтън-Ъп!