Станете дистрибутор

За да купувате продуктите навсякъде по света с отстъпка 30%, да се възползвате от промоции и ако желаете - да изградите собствен бизнес.

Договорът за дистрибуторство не Ви обвързва с никакви задължения за покупки, обеми или каквито и да е нормативи. Регистрацията струва 40.00 лв. еднократна такса /от 01.12.2009г./. За да се регистрирате като дистрибутор, Вие трябва да сте гражданин на държава от ЕС, Русия, Сърбия, Македония, Хърватия или Австралия.

Регистрацията съдържа:

» Безсрочен дистрибуторски договор, валиден в целия свят.

» Личен дистрибутурски номер, чрез който пазарувате директно от компанията с 30% отстъпка, в целият свят за собствено ползване или за да продавате на клиенти и да печелите от това.

» Право да изграждате бизнес на територията на Европейския съюз, Русия, Хърватска, Сърбия, Македония и Австралия. Вижте как.

» Начален дистрибуторски пакет – каталози, брошури, листовки, книги за бизнеса, книги за продуктите.

» Възможност да се възползвате от ежемесечни промоции.

» Спонсор – чрез който ще получавате обучения и подкрепа, за да изградите собствен бизнес.

Как да се регистрирам?

1) Изтеглете Дистрибуторски договор

2) Разпечатайте Дистрибуторския договор в 2 /два/ екземпляра /с лице и гръб всеки от тях/. Ако нямате принтер – свържете се с нас, за да Ви го изпратим по пощата.

3) Попълнете и двата броя на договора с Вашите данни в полетата „Данни за дистрибутора” и „Адрес за кореспонденция”.

4) Подпишете ги и поставете дата в полето „подпис на дистрибутора”.

5) Изпратете и двата броя на адреса на Аква Сорс.

6) Преведете таксата за регистрация /40,00 лв./ и такса за доставка /5,20 лв. куриерска такса/ по банковите сметки на Аква Сорс.

7) Обадете се на тел. 02/858 16 46, за да уведомите за направения превод.

8) След получаването на документите и съответния превод, оторизирани служители на Аква Сорс извършват регистрацията и получавате по куриер своето копие от договора, дистрибуторски номер и начален дистрибуторски пакет.

* За да отворите документите Ви е нужен Adobe Acrobat Reader.

Заедно с договора, можете да направите и заявка за продукти, за да не губите време и средства. Свържете се с нас, за да Ви изпратим дистрибуторска заявка и да Ви помогнем при избора на продукти.

Ако не се справяте сами, попълнете заявката за регистрация по-долу и ние ще ви изпратим по e-mail или по пощата /нужен е точен адрес и пощенски код/ писмо с формуляр и инструкции за попълване.

Ако се запишете сами, чрез описания по-горе начин и станете дистрибутор към Аква Сорс, пишете ни или се свържете с нас, за да Ви окажем съдействие в по-нататъчното Ви развитие, особенно ако мислите да изградите мрежа и да печелите пари или за консултации и съвети, свързани с продуктите. /Вижте Контакти/

Ако сте извън България и сте гражданин на ЕС, Русия, Сърбия, Македония, Хърватия или Австралия и желаете да станете дистрибутор на Аква Сорс и да изградите своя бизнес мрежа във Вашата страна, свържете се с нас /контакти/, за да Ви изпратим Международен дистрибуторски договор и инструкции за попълване, цена за доставка за Вашата страна, която трябва след това да потвърдите, както и съвети за бизнес развитие и консултации за продуктите.

Онлайн регистрация

Заявка за регистрация на личен дистрибуторски номер