Аква Сорс /Aqua Source/ - историята на успеха


AquaSource Logo

Аква Сорс /Aqua Source Algae Group Plc./ е триумфално постижение на ценни качества в областта на храненето. Основана е през 1994г. от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън, двама водещи хомеопати във Великобритания. Компанията е посветена в поддържането на по-здравословен начин на живот чрез натурални продукти. Аква Сорс се превръща в лидер сред британските компании, произвеждащи натурални, органични храни и работят активно в областта на съвременното здравословно хранене. Всички продукти на компанията са 100% генно-немодифицирани. Привърженици на естествените решения за здравето, личната отговорност и избор. Продуктите на Аква Сорс работят в синхрон с нашето тяло и подпомагат естествените процеси и защити.

Възходът на компанията е свързан с един забележителен природен организъм – синьо-зелените водорасли /Aphanizomenon Flos Aquae или AFA/ от езерото Горен Кламат, намиращо се в Каскадните планини, Южен Орегон, САЩ. АФА са най-пълноценната и био-налична храна на планетата. Днес Аквасорс е призната за една от водещите компании в Европа, работещи в обласста на природосъобразното хранене.

Мисията на Аква Сорс е да поддържа доброто здраве чрез използване на естествени съставки и производство на широк спектър висококачествени хранителни и козметични продукти, достъпни за всеки.

Част от визията на компанията е продуктите да се разпространяват чрез независими дистрибутори, използвайки един от най-силните начини за дистрибуция, а именно чрез мрежов маркетинг /multi level marketing/.

Продуктите притежават нужните санитарни разрешителни, Сертификат за добра производствена практика /GMP/, Протокол от Национална лаборатория „Допинг контрол” към Министерство на младежта и спорта за продуктите: Зелена Енергия, CoQ10, КолАктив и Супер Антиоксидант, от където е видно, че не съдържат забранени допинг вещества.

Аква Сорс България

Присъствието на българския пазар е чрез компанията АкваСорс ЕООД с адрес София 1404, ул. „Костенски водопад” 47, вх. А (Вижте картата)

Аква Сорс ЕООД е член на Българската Асоциация за Директни Продажби /БАДП/.

Продуктите на АкваСорс притежават всички необходими сертификати и санитарни разрешителни за разпространение в България.

Аква Сорс по света

Продуктите са одобрени за разпространение на територията на ЕС, Русия, Хърватска, Сърбия, Македония, Кипър и Австралия.

Офиси на Аква Сорс има в следните страни: Великобритания, България, Гърция, Русия, Македония, Хърватска, Швеция, Финландия и Естония.

BBFL BADN GM Free