Здрави бебета с Аква Сорс

бебеЕто го и най-дългоочакваният момент. След 9 месеца бебето е тук. От този момент членовете на новото семейство - мама, тате и бебето, трябва да се опознаят по-добре. Защото най-късно през първата безсънна нощ ще се разбере, че вече нищо не е както преди. Бебето ще изразява на висок глас недоволството си от смяната на обстановката, а кръговете под очите на родителите ще стават все по-видими.

До сега сте били само двамата. Тепърва започват денонощните грижи, отговорности и всевъзможни трепети и притеснения.

Жени, които раждат за първи път, изпадат често в паника, притеснения и лошо настроение.

Всеки бебешки рев предизвиква напрежение и паника, дори когато не се касае за нищо важно, а просто, че бебокът се е напишкал или пък му е скучно.

И въпреки всичко, това са най-щастливите Ви моменти и не съжалявате за нито един миг безсъние.

Суперхрани за здрави бебета:

Аква Сорс продукти, подходящи за бебета на възраст 0-12 месеца, са следните:

Бифидус

Пробиотик Бифидус е много важен за всеки организъм и особено за бебетата. Нормалната чревна флора на бебетата се състои от 99% бифидус. Тази полезна бактерия не позволява развитието на вредни бактерии в дебелото черво и намалява коликите на кърмачетата. Препоръчва се за бебета на изкуствено хранене или с чувствително храносмилане.

бебе

Кърмачета - половин до 1 капсула дневно;

Не кърмачета до 1год. - 1 капсула дневно.

Продукт, особенно полезен за вашето бебе!

КолАктив Коластра

Коластрата е първата храна за бебето, която получава от майката. Тя повишава имунитета и подпомага растежа.

Кърмачета – само при необходимост;

Не кърмачета - 1-2 капсули дневно при болест.


Комплекс есенциални мастни киселини /ЕМК/

Съдържа в себе си 88 мастни киселини, в това число и всички есенциални, незаменими за човешкия организъм, в добре балансирано съотношение. Заздравяват кожата и лигавиците на бебето.

За кърмачета и не кърмачета до 1 год. 1-2 капки дневно

Продукт, особенно полезен за вашето бебе!


Ацидофилус

Ацидофилусът е друга добра бактерия, която е естествен обитатател на тънкото черво и пикочо-половата система. Подобно на Бифидусът, не позволява заселването на лоши бактерии. Ацидофилус се препоръчва специално при остри инфекции от ентеропатогенни бактерии - повечето от тях са чувствителни към антимикробните вещества, отделяни от него.

бебе

Кърмачета - половин до 1 капсула дневно;

Не кърмачета до 1год. - 1 капсула дневно.


Водорасли АФА

Богати на протеини, минерали, витамини. Водорасли АФА подпомагат функцията на мозъка, повишават имунитета, съдействат за правилното психо-нервно развитие на детето.

Течна АФА - за възраст от 1 месец до 1 год. - половин капкомер дневно.

Капсули – за деца над 1 год. - изваждайки съдържанието от капсулата, разтворена в течност /хладка, не топла/, разделена на 3-4 приема.

Продукт, особенно полезен за вашето бебе!

КолАктив 3

КолАктив 3 съдържа коластра, Ацидофилус и Лактоферин.

Лактоферинът е натурален млечен гликопроетин, който подпомага имунната система и осигурява повишена защита срещу болестотворни микроорганизми.

Кърмачета – не се препоръчва;

Не кърмачета - 1- до 2 капсули дневно при болест

Зелена енергия

Уникална комбинация от АФА, спирулина и алфалфа, богата на минерали и витамини, повишава имунитета и укрепва организма като цяло. Препоръчва се при често боледуващи деца, бебета с рахит, бременни, кърмачки /увеличава лактацията/.

За бебета до 3 мес. - не се препоръчва.

За бебета над 3 мес. – 1 капсула дневно, разредена на няколко приема.

Препоръкабебе

Давайте на Вашето бебе съдържащият се в капсулата прах, разпределен на 3-4 приема, като го разтворяте в малко кърма /адаптирано мляко/, плодов сок или каша /в зависимост от това на каква възраст е бебето/, така и в преварена и охладена, до достигане на нормална температура за прием вода.

Добавяйте продуктите във вече охладени храни и напитки, за да запазите полезните съставки в тях.

Когато Вашето бебе е здраво, Вашето ежедневие е спокойно, а притесненията и тревогите отстъпват на щастливите мигове на игри, закачки и преоткриване на света през погледа на новия човек. Позволете си тази наслада!

Научете повече за нашите препоръки за здрави и силни деца над 1 год.

Научете повече за нашите препоръки за жени – здрави, красиви и уверени.


* Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.